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Protein structure-function relationships in food : the 8th World Congress of Food Science and Technology ; held in Toronto, Canada, in 1991
Yada, Rickey Y
[Herausgeber]
1. ed, 1994
Signatur:
RSA1865
Details
Autor(en) / Beteiligte
Yada, Rickey Y
[Herausgeber]
Titel
Protein structure-function relationships in food : the 8th World Congress of Food Science and Technology ; held in Toronto, Canada, in 1991
Auflage
1. ed
Ort / Verlag
London [u.a.] : Blackie Acad. & Professional
Erscheinungsjahr
1994
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Inhaltsverzeichnis
Sprache
–
Identifikatoren
ISBN: 0751401862
OCLC-Nummer: 1067686091, 1067686091
Titel-ID: 990006590570106463
Format
XI, 202 S. : Ill., graph. Darst.
Systemstelle
UWM
,
RSA
Schlagworte
Lebensmittel
,
Proteine
,
Chemische Struktur
,
Biologische Aktivität
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