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BibTeX
Fatty acids in foods and their health implications
Food science and technology : 170
(
Alle Bände
)
Chow, Ching Kuang
[Herausgeber]
3. ed, 2008
Signatur:
RSA1962(3)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Chow, Ching Kuang
[Herausgeber]
Titel
Fatty acids in foods and their health implications
Ist Teil von
Food science and technology : 170
(
Alle Bände
)
Auflage
3. ed
Ort / Verlag
Boca Raton, Fla. [u.a.] : CRC Press
Erscheinungsjahr
2008
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Inhaltsverzeichnis
Beschreibungen/Notizen
Includes bibliographical references and index
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 0849372615, 9780849372612
OCLC-Nummer: 636868910, 636868910
Titel-ID: 990012576350106463
Format
1281 S. : Ill., graph. Darst.; 26cm
Systemstelle
RSA
Schlagworte
Fatty Acids
,
Dietary Fats
,
Nutrition Physiology
,
Fatty acids in human nutrition
,
Food
,
Fatty acids
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