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In vivo effect of Chianti red wine on tissue factor, tissue factor pathway inhibitor and homocysteine levels
Thrombosis and haemostasis, 2005-09, Vol.94 (3), p.689-689
Marcucci, Rossella
Gori, Anna Maria
Bertuccioli, Mario
Gensini, Gian Franco
Abbate, Rosanna
2005
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Marcucci, Rossella
Gori, Anna Maria
Bertuccioli, Mario
Gensini, Gian Franco
Abbate, Rosanna
Titel
In vivo effect of Chianti red wine on tissue factor, tissue factor pathway inhibitor and homocysteine levels
Ist Teil von
Thrombosis and haemostasis, 2005-09, Vol.94 (3), p.689-689
Ort / Verlag
Germany
Erscheinungsjahr
2005
Quelle
MEDLINE
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0340-6245
eISSN: 2567-689X
DOI: 10.1160/TH05-03-0689
Titel-ID: cdi_pubmed_primary_16268496
Format
–
Schlagworte
Adult
,
Alcohol Drinking - blood
,
Antithrombin III
,
Female
,
Homocysteine - blood
,
Humans
,
Lipoproteins - blood
,
Male
,
Middle Aged
,
Peptide Hydrolases - blood
,
Thromboplastin - metabolism
,
Wine
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