Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 25 von 409
Nation's Restaurant News, 2020-03
2020
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Gray Kunz, who helped introduce Asian fusion flavors to America, dies at 65
Ist Teil von
  • Nation's Restaurant News, 2020-03
Ort / Verlag
New York: Lebhar-Friedman, Inc
Erscheinungsjahr
2020
Quelle
Access via Business Source (EBSCOhost)
Beschreibungen/Notizen
  • The culinary world mourned a titan on Friday as the news spread of the death of Gray Kunz, a pioneer who helped introduce European-Asian fusion cuisine to the United States. “Thank you for making my life better. #RIP “To use your favorite term ‘Goddamn!’” Carmellini remembered Kunz on Instagram: View this post on Instagram A post shared by Andrew Carmellini (@andrewcarmellini) on Mar 6, 2020 at 4:13am PST Sad Day for us in the chef world and especially those lucky to have worked with the master Chef Gray Kunz. [...]many stories to tell but the quote that always stays with me is ‘Andrew, it's the man, not the pan’," Roland Passot, chef of La Folie in San Francisco, commented on Kunz’s Instagram account that he was, “absolutely shocked, another great culinary talent, a leader, a friend leaving us too soon.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0028-0518
Titel-ID: cdi_proquest_reports_2372724111

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX