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The maintenance of the list of QPS microorganisms intentionally added to food or feed ‐ Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards
EFSA journal, 2008-12, Vol.6 (12), p.923-n/a
European Food Safety Authority (EFSA)
2008
Details
Autor(en) / Beteiligte
European Food Safety Authority (EFSA)
Titel
The maintenance of the list of QPS microorganisms intentionally added to food or feed ‐ Scientific Opinion of the Panel on Biological Hazards
Ist Teil von
EFSA journal, 2008-12, Vol.6 (12), p.923-n/a
Ort / Verlag
Wiley
Erscheinungsjahr
2008
Link zum Volltext
Quelle
Wiley Online Library Database Model
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 1831-4732
eISSN: 1831-4732
DOI: 10.2903/j.efsa.2008.923
Titel-ID: cdi_doaj_primary_oai_doaj_org_article_25a1196764c746c39d2dd7f5aa2b4840
Format
–
Schlagworte
Bacillus
,
Bifidobacterium
,
Corynebacterium
,
Debaromyces
,
Enterococcus
,
Hanseniaspora
,
Kluyveromyces
,
Lactobacillus
,
Lactococcus
,
Leuconostoc
,
Pediococcus
,
Pichia
,
Propionibacterium
,
QPS
,
Saccharomyces
,
Schizosaccharomyces
,
Streptococcus
,
Xanthophyllomy
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