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Journal of food engineering, 1992, Vol.16 (1), p.1-16
1992

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Food texture and rheology: A tutorial review
Ist Teil von
  • Journal of food engineering, 1992, Vol.16 (1), p.1-16
Ort / Verlag
Elsevier Ltd
Erscheinungsjahr
1992
Link zum Volltext
Quelle
Elsevier Journal Backfiles on ScienceDirect (DFG Nationallizenzen)
Beschreibungen/Notizen
  • The field of food texture and rheology is extensive. This paper provides an introductory review of the field of food rheology and texture. The paper starts with the definition of the basic terms, and then gives an overview of the complexities of the field. Finally, applications of rheological data are discussed to illustrate the wide range of disciplines that a food rheologist can impact.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0260-8774
eISSN: 1873-5770
DOI: 10.1016/0260-8774(92)90016-Y
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_1016_0260_8774_92_90016_Y

Weiterführende Literatur

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