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Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing
Xie, Jianhua
[Herausgeber]
Zhang, Yanjun
[Herausgeber]
Yu, Hansong
[Herausgeber]
Xie, Jianhua
Zhang, Yanjun
Yu, Hansong
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Details
Autor(en) / Beteiligte
Xie, Jianhua
[Herausgeber]
Zhang, Yanjun
[Herausgeber]
Yu, Hansong
[Herausgeber]
Xie, Jianhua
Zhang, Yanjun
Yu, Hansong
Titel
Research on the Properties of Polysaccharides, Starch, Protein, Pectin, and Fibre in Food Processing
Ort / Verlag
Basel : MDPI - Multidisciplinary Digital Publishing Institute
Beschreibungen/Notizen
English
Sprache
0|e d
Identifikatoren
ISBN: 9783036596754
Titel-ID: 99373539844806441
Format
1 electronic resource (584 pages)
Schlagworte
Research & information: general
,
Biology, life sciences
,
Biochemistry