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Feasting and Fasting : The History and Ethics of Jewish Food
Diner, Hasia R
[Mitwirkender]
Foer, Jonathan Safran
[Mitwirkender]
Gross, Aaron S
[Herausgeber]
Myers, Jody
[Herausgeber]
Rosenblum, Jordan D
[Herausgeber]
[2020]
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Diner, Hasia R
[Mitwirkender]
Foer, Jonathan Safran
[Mitwirkender]
Gross, Aaron S
[Herausgeber]
Myers, Jody
[Herausgeber]
Rosenblum, Jordan D
[Herausgeber]
Titel
Feasting and Fasting : The History and Ethics of Jewish Food
Ort / Verlag
New York, NY : New York University Press
Erscheinungsjahr
[2020]
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Cover
Beschreibungen/Notizen
Mode of access: Internet via World Wide Web
In English.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781479893133, 9781479899333
DOI: 10.18574/nyu/9781479899333.001.0001
OCLC-Nummer: 1154311865
Titel-ID: 99370931633706441
Format
1 online resource ; 3 black and white illustrations
Schlagworte
Jewish cooking
,
Jewish ethics
,
Jews
,
SOCIAL SCIENCE / Jewish Studies