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Canadian Institute of Food Science and Technology journal : Journal de l'Institut canadien de science et technologie alimentaire
Canadian Institute of Food Science and Technology
Details
Autor(en) / Beteiligte
Canadian Institute of Food Science and Technology
Titel
Canadian Institute of Food Science and Technology journal : Journal de l'Institut canadien de science et technologie alimentaire
Link zum Volltext
Elsevier Journals AutoHoldings
Verfügbar von 01/01/1972 Band: 5 Heft: 1 bis 31/12/1991 Band: 24 Heft: 5.
Druckausgabe
Verknüpfte Titel
Beschreibungen/Notizen
Includes index.
Chemical abstracts
Includes institute news and reports of its conferences, institutes, and section meetings.
Includes some text in French; abstracts in English and French.
v. 5-24, no. 5; Jan. 1972-Dec. 1991.
Sprache
Englisch; Französisch
Identifikatoren
ISSN: 2452-1523
Titel-ID: 9925020662506463
Format
1 online resource
Schlagworte
Food industry and trade
,
Food Technology
,
Food-Processing Industry
,
Aliments