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Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
The new art of cookery; according to the present practice : being a complete guide to all housekeepers, on a plan entirely new; consisting of thirty-eight chapters. ... With bills of fare for every month in the year, neatly and correctly printed. By Richard Briggs, many years cook at the Globe Tavern, Fleet-Street, the White Hart Tavern, Holborn, and now principal of the Temple Coffee-House, London [Elektronische Ressource]
Auflage
Second American edition, improved
Ort / Verlag
Philadelphia : Printed for H. & P. Rice, and sold by J. Rice and Co. Baltimore
Erscheinungsjahr
1798
Link zum Volltext
Beschreibungen/Notizen
  • English Short Title Catalog, W13835. - Evans, 33459. - Lowenstein, E. Amer. cookery (3rd ed.), 26. - Reproduction of original from Library of Congress
  • Sofern kein Zugang über ein Universitätsnetz zur Verfügung steht, kann eine Registrierung zur kostenlosen Nutzung erfolgen: http://www.nationallizenzen.de
Sprache
Englisch
Identifikatoren
OCLC-Nummer: 511010954, 511010954
Titel-ID: 990200656870206441
Format
12 ̊
Schlagworte
Cookery, Wine and wine making

Angaben zur Sekundärform

Erscheinungsjahr
2009
Ort / Verlag
Farmington Hills, Mich : Cengage Gale
Teil von
Eighteenth Century Collections Online