Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...

Journal of the American College of Nutrition, 1995-04, Vol.14 (2), p.124-136
1995
Link zum Volltext

Preventive Nutrition, p.23-49
Link zum Volltext

The New England Journal of Medicine, 2001, Vol.345 (1), p.71
2001
Link zum Volltext


Sugars and Cardiovascular Disease
Fructose, High Fructose Corn Syrup, Sucrose and Health, p.341-356
Link zum Volltext

Fiber in Healthy Aging
Dietary Fiber in Health and Disease, 2017, p.251-272
2017
Link zum Volltext

Protein-Energy Wasting
Nutrition in Kidney Disease, p.219-230
Link zum Volltext

Nutritional Health, p.177-190
Link zum Volltext

Integrative Weight Management, p.201-214
Link zum Volltext

Preventive Nutrition, p.245-254
Link zum Volltext

Plant-Based Nutrition
Nutrition, Fitness, and Mindfulness, p.33-44
Link zum Volltext


Chronic Diseases
Nutrition in Kidney Disease, p.387-413
Link zum Volltext


Transplantation
Nutrition in Kidney Disease, p.197-217
Link zum Volltext

Obesity and Cardiovascular Disease
Adipose Tissue and Adipokines in Health and Disease, p.285-294
Link zum Volltext




Adipose Tissue and Adipokines in Health and Disease, p.63-77
Link zum Volltext

Beverage Impacts on Health and Nutrition, p.29-47
Link zum Volltext

Clinical Aspects of Natural and Added Phosphorus in Foods, p.47-76
Link zum Volltext

Nutrition Guide for Physicians and Related Healthcare Professions, p.129-138
Link zum Volltext

Dietary Patterns in Aging and Disease
Dietary Patterns and Whole Plant Foods in Aging and Disease, p.29-58
Link zum Volltext