Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...

Journal of the American College of Nutrition, 1995-04, Vol.14 (2), p.124-136
1995
Link zum Volltext

The New England Journal of Medicine, 2001, Vol.345 (1), p.71
2001
Link zum Volltext

Fiber in Healthy Aging
Dietary Fiber in Health and Disease, 2017, p.251-272
2017
Link zum Volltext

Nutrition in Kidney Disease, p.223-236
Link zum Volltext




Clinical Aspects of Natural and Added Phosphorus in Foods, p.47-76
Link zum Volltext


Nutrition in Lifestyle Medicine, p.369-386
Link zum Volltext

Alcohol Consumption and Health
Nutritional Health, p.159-166
Link zum Volltext

Protein-Energy Malnutrition
Nutrition in Kidney Disease, p.289-304
Link zum Volltext

Beverage Impacts on Health and Nutrition, p.29-47
Link zum Volltext

Chronic Diseases
Nutrition in Kidney Disease, p.387-413
Link zum Volltext

Transplantation
Nutrition in Kidney Disease, p.263-286
Link zum Volltext


Nutritional Health, p.237-248
Link zum Volltext


Dietary Patterns in Aging and Disease
Dietary Patterns and Whole Plant Foods in Aging and Disease, p.29-58
Link zum Volltext



Nitrite and Nitrate in Human Health and Disease, p.99-109
Link zum Volltext

Beverage Impacts on Health and Nutrition, p.151-162
Link zum Volltext

Adipose Tissue and Adipokines in Health and Disease, p.63-77
Link zum Volltext