Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Comprehensive reviews in food science and food safety, 2022-07, Vol.21 (4), p.3746-3769
2022
Volltextzugriff (PDF)

Food control, 2022-01, Vol.131, p.108440, Article 108440
2022
Volltextzugriff (PDF)

Journal of food composition and analysis, 2024-02, Vol.126, p.105866, Article 105866
2024
Volltextzugriff (PDF)



Israel affairs, 2022-05, Vol.28 (3), p.501-522
2022
Volltextzugriff (PDF)


Forensic sciences (Basel, Switzerland), 2021-12, Vol.1 (3), p.181-193
2021
Volltextzugriff (PDF)


Food control, 2021-02, Vol.120, p.107516, Article 107516
2021
Volltextzugriff (PDF)



Food control, 2019-11, Vol.105, p.45-51
2019
Volltextzugriff (PDF)

British food journal (1966), 2017-01, Vol.119 (1), p.67-83
2017
Volltextzugriff (PDF)

TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.), 2020-07, Vol.128, p.115906, Article 115906
2020
Volltextzugriff (PDF)



Advances in colloid and interface science, 2020-12, Vol.286, p.102297, Article 102297
2020
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2020-01, Vol.37 (1), p.19-38
2020
Volltextzugriff (PDF)

Trends in food science & technology, 2017-04, Vol.62, p.215-220
2017
Volltextzugriff (PDF)


Trends in food science & technology, 2022-07, Vol.125, p.26-32
2022
Volltextzugriff (PDF)

TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.), 2016-09, Vol.82, p.268-278
2016
Volltextzugriff (PDF)

TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.), 2019-01, Vol.110, p.221-232
2019
Volltextzugriff (PDF)

Suchergebnisse filtern
Filter anzeigen
Erscheinungsjahr
n.n
n.n