Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2019-10, Vol.36 (10), p.1475-1490
2019
Link zum Volltext

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2021-09, Vol.38 (9), p.1520-1538
2021
Link zum Volltext

Food additives & contaminants Part B, Surveillance communications, 2018-06, Vol.11 (2), p.1-102
2018
Link zum Volltext

Journal of agricultural and food chemistry, 2020-11, Vol.68 (46), p.13008-13015
2020
Link zum Volltext

Current opinion in food science, 2022-10, Vol.47, p.100891, Article 100891
2022
Link zum Volltext

Encyclopedia of Food Chemistry, 2019, p.487-491
2019
Link zum Volltext