Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...



The Science of the total environment, 2009-07, Vol.407 (15), p.4411-4418
2009
Volltextzugriff (PDF)

The Science of the total environment, 2012-04, Vol.423, p.47-54
2012
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2010-12, Vol.27 (12), p.1665-1673
2010
Volltextzugriff (PDF)

Food additives and contaminants, 2006-11, Vol.23 (11), p.1109-1122
2006
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2011-12, Vol.28 (12), p.1687-1693
2011
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2014, Vol.31 (5), p.872-888
2014
Volltextzugriff (PDF)



Food additives and contaminants, 2006-02, Vol.23 (2), p.181-189
2006
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2008-07, Vol.25 (7), p.851-863
2008
Volltextzugriff (PDF)

Analytical and bioanalytical chemistry, 2008, Vol.390 (2), p.723-727
2008
Volltextzugriff (PDF)



Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2011-09, Vol.28 (9), p.1136-1158
2011
Volltextzugriff (PDF)



Revue scientifique et technique (International Office of Epizootics), 2006-08, Vol.25 (2), p.655
2006
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2008-03, Vol.25 (3), p.293-301
2008
Volltextzugriff (PDF)




Suchergebnisse filtern
Filter anzeigen
Publikationsform
Erscheinungsjahr
n.n
n.n