Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...

Physical-Chemical Properties of Foods, 2016, p.67-68
2016
Volltextzugriff (PDF)

Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.75-76
2016
Volltextzugriff (PDF)

Appendix 3 - Solvation Equations
Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.77-78
2016
Volltextzugriff (PDF)

Bibliography
Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.89-95
2016
Volltextzugriff (PDF)

Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.83-88
2016
Volltextzugriff (PDF)

Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.1-17
2016
Volltextzugriff (PDF)

Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.79-82
2016
Volltextzugriff (PDF)

4 - Usage in Process Simulators
Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.59-66
2016
Volltextzugriff (PDF)

Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.19-33
2016
Volltextzugriff (PDF)

Appendix 1 - The UNIFAC Model
Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.71-73
2016
Volltextzugriff (PDF)

3 - Applications to Biological Media
Physical-chemical Properties of Foods, 2016, p.35-58
2016
Volltextzugriff (PDF)

Appendices
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

Applications to Biological Media
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

Physical-Chemical Properties of Foods
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

The Main Physical-Chemical Properties
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

Usage in Process Simulators
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)

Introduction
Physical-Chemical Properties of Foods, 2015
2015
Volltextzugriff (PDF)