Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Journal of functional foods, 2021-11, Vol.86, p.104734, Article 104734
2021
Volltextzugriff (PDF)

Medicine, health care, and philosophy, 2021-12, Vol.24 (4), p.731-743
2021
Volltextzugriff (PDF)

Frontiers in artificial intelligence, 2022-10, Vol.5, p.838377-838377
2022
Volltextzugriff (PDF)

Frontiers in computer science (Lausanne), 2021-04, Vol.3
2021
Volltextzugriff (PDF)

Design issues, 2022-07, Vol.38 (3), p.20-33
2022
Volltextzugriff (PDF)

The Design journal, 2017-11, Vol.20 (6), p.879-887
2017
Volltextzugriff (PDF)

International journal of food design, 2023-07
2023
Volltextzugriff (PDF)

Food quality and preference, 2022-04, Vol.97, p.104458, Article 104458
2022
Volltextzugriff (PDF)

Appetite, 2021-10, Vol.165, p.105297-105297, Article 105297
2021
Volltextzugriff (PDF)


ACM transactions on computer-human interaction, 2023-11, Vol.31 (1), p.1-32, Article 11
2023
Volltextzugriff (PDF)

Advanced Design Research, 2023-06, Vol.1 (1), p.21-37
2023
Volltextzugriff (PDF)

International journal of design, 2023-12, Vol.17 (3), p.Schifferstein, H. N. J., Lemke, M., & Vegt, N. J. H. (2023) Enhancing desirable food behaviors by increasing or decreasing disgust: Designing and testing infographics. International Journal of Design, 17(3). 41-61. https://doi.org/10.57698/v17i3.03
2023
Volltextzugriff (PDF)

Design for health (Abingdon, England), 2022-09, Vol.6 (3), p.345-366
2022
Volltextzugriff (PDF)


International journal of food design, 2021-04, Vol.6 (1), p.67-101
2021
Volltextzugriff (PDF)




Food and Humanity, 2023-12, Vol.1, p.391-403
2023
Volltextzugriff (PDF)


The Design Journal, 2017, Vol.20 (6), p.879-887
2017
Volltextzugriff (PDF)