Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.), 2020-08, Vol.129, p.115934-115934, Article 115934
2020
Volltextzugriff (PDF)


The Science of the total environment, 2012-12, Vol.441, p.182-193
2012
Volltextzugriff (PDF)







Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2008-05, Vol.25 (5), p.650-659
2008
Volltextzugriff (PDF)


Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2008-06, Vol.25 (6), p.732-744
2008
Volltextzugriff (PDF)





Ecotoxicology and environmental safety, 2009-03, Vol.72 (3), p.737-746
2009
Volltextzugriff (PDF)


Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2012-09, Vol.29 (9), p.1335-1346
2012
Volltextzugriff (PDF)



Innovative food science & emerging technologies, 2017-10, Vol.43, p.1-6
2017
Volltextzugriff (PDF)

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment, 2008-06, Vol.25 (6), p.669-676
2008
Volltextzugriff (PDF)

Bulletin of environmental contamination and toxicology, 2006-10, Vol.77 (4), p.492-499
2006
Volltextzugriff (PDF)

Suchergebnisse filtern
Filter anzeigen
Publikationsform
Erscheinungsjahr
n.n
n.n