Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...






Nanohydrogels Production
Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.15-29
1, 2020
Link zum Volltext



Characterization of Bio-nanosystems
Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.127-150
1, 2020
Link zum Volltext


Uptake and Digestion
Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.189-210
1, 2020
Link zum Volltext


Lipid-Based Nanosystems Production
Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.53-73
1, 2020
Link zum Volltext



Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.315-334
1, 2020
Link zum Volltext



Advances in Processing Technologies for Bio-based Nanosystems in Food, 2020, p.3-12
1, 2020
Link zum Volltext





Coordination, Organizations, Institutions, Norms, and Ethics for Governance of Multi-Agent Systems XVI, p.161-181
Link zum Volltext