Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
The New England Journal of Medicine, 2001, Vol.345 (1), p.71
2001
Link zum Volltext

Fiber in Healthy Aging
Dietary Fiber in Health and Disease, 2017, p.251-272
2017
Link zum Volltext

Chronic Diseases
Nutrition in Kidney Disease, p.387-413
Link zum Volltext

Phosphorus and Cardiovascular Disease
Clinical Aspects of Natural and Added Phosphorus in Foods, p.229-240
Link zum Volltext

Nutritional Health, p.177-190
Link zum Volltext

Beverage Impacts on Health and Nutrition, p.151-162
Link zum Volltext

Nutrition in Kidney Disease, p.223-236
Link zum Volltext


Nitrite and Nitrate in Human Health and Disease, p.111-128
Link zum Volltext

Dietary Patterns and Whole Plant Foods in Aging and Disease, p.59-116
Link zum Volltext


Nitrite and Nitrate in Human Health and Disease, p.99-109
Link zum Volltext


Beverage Impacts on Health and Nutrition, p.29-47
Link zum Volltext

Plant-Based Nutrition
Nutrition, Fitness, and Mindfulness, p.33-44
Link zum Volltext


The Low AGE Diet
Nutrition, Fitness, and Mindfulness, p.45-53
Link zum Volltext

Dietary Patterns in Aging and Disease
Dietary Patterns and Whole Plant Foods in Aging and Disease, p.29-58
Link zum Volltext

Adipose Tissue and Adipokines in Health and Disease, p.63-77
Link zum Volltext





Alcohol Consumption and Health
Nutritional Health, p.159-166
Link zum Volltext

Aktive Filter
PublikationsformArtikel
Publikationsformmagazinearticle
PublikationsformReferenzeintrag
Nur zeigenMit Volltextzugriff
ThemaCardiovascular Disease