Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 23 von 3130
Nature biotechnology, 2006-04, Vol.24 (4), p.435-436
2006
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Generation of cloned transgenic pigs rich in omega-3 fatty acids
Ist Teil von
  • Nature biotechnology, 2006-04, Vol.24 (4), p.435-436
Ort / Verlag
New York, NY: Nature
Erscheinungsjahr
2006
Quelle
MEDLINE
Beschreibungen/Notizen
  • Meat products are generally low in omega-3 (n-3) fatty acids, which are beneficial to human health. We describe the generation of cloned pigs that express a humanized Caenorhabditis elegans gene, fat-1, encoding an n-3 fatty acid desaturase. The hfat-1 transgenic pigs produce high levels of n-3 fatty acids from n-6 analogs, and their tissues have a significantly reduced ratio of n-6/n-3 fatty acids (P < 0.001).

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX