Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 13 von 31
Veterinarno-meditsinski nauki, 1983, Vol.20 (7), p.60
1983
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Hygienic microbiological studies of a dried egg mixture
Ist Teil von
  • Veterinarno-meditsinski nauki, 1983, Vol.20 (7), p.60
Ort / Verlag
Bulgaria
Erscheinungsjahr
1983
Quelle
MEDLINE
Beschreibungen/Notizen
  • A study on the production of powdered egg melange has been carried out according to the modern principles and the methodology of the hygiene-and-microbiological standardization of food products. It has been established that by microbiologic indices the produce of powdered eggs corresponds to the normative documents, however, some key technologic and hygiene factors are disclosed that affect its microbial flora. Data makes it reasonable to actualize the microbiologic standards provided for in the standardization documents, introduce new microbiologic control indices, and optimize the technologic process and the hygiene regime of producing and storing the product.
Sprache
Bulgarisch
Identifikatoren
ISSN: 0324-1068
Titel-ID: cdi_pubmed_primary_6659357

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX