Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 21 von 87
2018 Bakery Trends: Oven Lovin
Prepared Foods, 2018-03
2018
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
2018 Bakery Trends: Oven Lovin
Ist Teil von
  • Prepared Foods, 2018-03
Ort / Verlag
Troy: BNP Media
Erscheinungsjahr
2018
Quelle
EBSCOhost Business Source Ultimate
Beschreibungen/Notizen
  • According to a GlobalData Q3 2016 consumer survey, 51% of Americans say they are trying to limit sugar intake. Hostess Brands led sweet baked goods innovation with Hostess Twinkies Snack Cakes in Cotton Candy and Chocolate Peanut Butter flavors, Hostess Molten Lava Ding Dongs (enjoyed hot after microwaving for 20 seconds), and Hostess Bakery Petites in snack size Cake Delights, Brownie Delights, and Crispi Thins varieties. More 2018 Trends Content 2018 Food & Beverage Trends Overview 2018 Beverage Trends 2018 Botanical Trends 2018 Cereal Trends 2018 Dairy Trends 2018 Meal Trends 2018 Meat Trends 2018 Pizza Trends 2018 Sauces, Dressings & Spreads Trends 2018 Snacks Trends 2018 Soups & Side Dishes Trends Hostess even partnered with confectionery brands from Nestlé and Mars, doubling-down on sugar. Crunchy Crepes, a shelf-stable rolled crepe snack in Chocolate and Strawberry flavors, uses crispy rice cereal for added crunch.

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX