Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 13 von 17
Poultry science, 1989-09, Vol.68 (9), p.1282-1288
1989
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Prediction of carcass composition of turkeys by blood lipids
Ist Teil von
  • Poultry science, 1989-09, Vol.68 (9), p.1282-1288
Ort / Verlag
England
Erscheinungsjahr
1989
Quelle
MEDLINE
Beschreibungen/Notizen
  • Prediction of percentages of carcass fat or abdominal fat pad by blood plasma concentrations of triacylglycerides (TG) and nonesterified fatty acids (NEFA) was examined in growing turkeys fed diets low in fat. Both TG and NEFA were determined under ad libitum feeding and after overnight fasting conditions. Abdominal fat and blood plasma TG were significantly correlated (P less than or equal to .01). Males and females did not differ in NEFA concentration under ad libitum feeding, but males had higher concentrations of NEFA after overnight fasting (P less than or equal to .05). The concentration of NEFA was not correlated with abdominal fat (P greater than .05).

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX