Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 22 von 354
Food and bioprocess technology, 2010-04, Vol.3 (2), p.182-196
2010
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Review on Microbial Lipases Production
Ist Teil von
  • Food and bioprocess technology, 2010-04, Vol.3 (2), p.182-196
Ort / Verlag
New York: New York : Springer-Verlag
Erscheinungsjahr
2010
Quelle
2022 ECC(Springer)
Beschreibungen/Notizen
  • This review paper provides an overview regarding the main aspects of microbial lipases production. The most important microbial lipase-producing strains for submerged and solid-state fermentations are reviewed as well as the main substrates, including the use of agroindustrial residues. Current process techniques (batch, repeated-batch, fed-batch, and continuous mode) are discussed and the main bioreactors configurations are also presented. Furthermore, the present review paper shows a general overview about the development of mathematical models applied to lipase production. Finally, some future perspectives on lipase production are discussed with special emphasis on lipase engineering and the use of mathematical models as a useful tool for process improvement and control.

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX