Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 4 von 126
Molecular nutrition & food research, 2004-10, Vol.48 (5), p.356-362
2004
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Clinical role of lipid transfer proteins in food allergy
Ist Teil von
  • Molecular nutrition & food research, 2004-10, Vol.48 (5), p.356-362
Ort / Verlag
Weinheim: WILEY-VCH Verlag
Erscheinungsjahr
2004
Quelle
Wiley Online Library Journals Frontfile Complete
Beschreibungen/Notizen
  • Lipid transfer proteins are widespread plant food allergens, highly resistant to food processing and to the gastrointestinal environment, which have recently been described as true food allergens in the Mediterranean area, where they have been associated with severe allergic reactions to foods in patients without pollen allergy. In this review we analyze their molecular structure, biological function, and clinical relevance in food allergy.

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX