Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 5 von 37

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Lantibiotic Nisin Applied in Broiler Rabbits and Its Effect on the Growth Performance and Carcass Quality
Ist Teil von
  • Probiotics and antimicrobial proteins, 2019-12, Vol.11 (4), p.1414-1417
Ort / Verlag
New York: Springer US
Erscheinungsjahr
2019
Quelle
Alma/SFX Local Collection
Beschreibungen/Notizen
  • Nisin is a bacteriocin marketed as Nisaplin. The aim of this study was to follow the effect of commercial lantibiotic nisin on the growth performance and carcass quality of broiler rabbits. The increase of average daily gain (by 9.4%) was recorded in the nisin group. The treatment did not have a negative influence on the pH, colour, water-holding capacity, protein and fat contents or energetic value of the rabbit carcass. Inferring from the higher average daily gain and the higher protein and lower fat content, we conclude that the diet supplementation with nisin may enhance the quality of rabbit meat.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 1867-1306
eISSN: 1867-1314
DOI: 10.1007/s12602-019-9525-0
Titel-ID: cdi_proquest_miscellaneous_2229123681

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX