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Fette, Seifen, Anstrichmittel, 1985-01, Vol.87 (11), p.454-457
1985

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Natural antioxidants. 5: Antioxidants and synergists of Antarctic krill
Ist Teil von
  • Fette, Seifen, Anstrichmittel, 1985-01, Vol.87 (11), p.454-457
Erscheinungsjahr
1985
Link zum Volltext
Quelle
Wiley Online Library
Beschreibungen/Notizen
  • Addition of meat of Antarctic krill (Euphausia superba ) to other food increases their resistance concerning the oxidative decay. It is possible to isolate the antioxidative principle from krill and to separate it into a lipophile and a hydrophile fraction. The lipophile component is found as alpha -tocopherol, the hydrophile as synergeticly efficient mixture of 13-20 free amino acids.
Sprache
Deutsch
Identifikatoren
ISSN: 0015-038X
DOI: 10.1002/lipi.19850871109
Titel-ID: cdi_proquest_miscellaneous_14290007
Format
Schlagworte
Euphausia superba, Marine

Weiterführende Literatur

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