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Dietary fiber and fermented food consumption and its link to allergic responses
Allergy (Copenhagen), 2022-08, Vol.77 (8), p.2568-2570
Losol, Purevsuren
Barcik, Weronika
2022
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Losol, Purevsuren
Barcik, Weronika
Titel
Dietary fiber and fermented food consumption and its link to allergic responses
Ist Teil von
Allergy (Copenhagen), 2022-08, Vol.77 (8), p.2568-2570
Ort / Verlag
Denmark: Blackwell Publishing Ltd
Erscheinungsjahr
2022
Quelle
Wiley-Blackwell Journals
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0105-4538
eISSN: 1398-9995
DOI: 10.1111/all.15367
Titel-ID: cdi_proquest_journals_2699089869
Format
–
Schlagworte
Fermented food
,
Food allergies
,
Food consumption
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