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Characterisation of volatile flavour compounds in Chinese Chahua chicken meat using a spectroscopy-based non-targeted metabolomics approach
International food research journal, 2021-08, Vol.28 (4), p.763-779
Zhao, W H
Wang, G Y
Xun, W
Yu, Y R
Ge, C R
Liao, G Z
2021
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Zhao, W H
Wang, G Y
Xun, W
Yu, Y R
Ge, C R
Liao, G Z
Titel
Characterisation of volatile flavour compounds in Chinese Chahua chicken meat using a spectroscopy-based non-targeted metabolomics approach
Ist Teil von
International food research journal, 2021-08, Vol.28 (4), p.763-779
Ort / Verlag
Selangor: Universiti Putra Malaysia, Faculty of Food Science & Technology
Erscheinungsjahr
2021
Quelle
EZB Free E-Journals
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 1985-4668
eISSN: 2231-7546
Titel-ID: cdi_proquest_journals_2568037523
Format
–
Schlagworte
Aroma compounds
,
Chromatography
,
Flavor compounds
,
Flavors
,
Mass spectrometry
,
Meat
,
Metabolomics
,
Poultry
,
Quantitative analysis
,
Scientific imaging
,
Spectroscopy
,
Temperature
,
VOCs
,
Volatile organic compounds
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