Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 6 von 16
Advances in Postharvest Fruit and Vegetable Technology, 2015, p.86-109
2015

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Biological Control of Postharvest Diseases
Ist Teil von
  • Advances in Postharvest Fruit and Vegetable Technology, 2015, p.86-109
Ort / Verlag
United Kingdom: CRC Press
Erscheinungsjahr
2015
Link zum Volltext
Quelle
Alma/SFX Local Collection
Beschreibungen/Notizen
  • Postharvest diseases are responsible for consistent losses of fresh fruits and vegetables, with up to 50%–60% of fresh produce discarded because of postharvest spoilage. Pathogenic microorganisms, such as fungi, mainly belonging to the genera Alternaria, Aspergillus, Botrytis, Fusarium, Monilinia, Penicillium, Rhizopus, are the main causal agents of postharvest deterioration (Snowdon 1990). Some of these pathogenic fungi such as Alternaria alternata, Aspergillus spp., Fusarium spp. and Penicillium expansum also produce toxic metabolites known as mycotoxins.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781482216967, 1482216965
DOI: 10.1201/b18489-11
Titel-ID: cdi_proquest_ebookcentralchapters_2057687_70_87
Format
Schlagworte
Food & beverage technology

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX