Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Whey Proteins: From Milk to Medicine
1, 2018
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Whey Proteins: From Milk to Medicine
Auflage
1
Ort / Verlag
San Diego: Elsevier Science & Technology
Erscheinungsjahr
2018
Beschreibungen/Notizen
  • 'Whey Proteins' addresses the basic properties of whey proteins including chemistry, analysis, heat sensitivity, interactions with other proteins and carbohydrates, modifications (hydrolysis, aggregation, conjugation), their industrial preparation, processing and applications, quality aspects including flavour and effects of storage, as well as their role in nutrition, sports and exercise, and health and wellness. Readers of 'Whey Proteins' will gain a better understanding of the chemical nature of the various whey proteins in cow's milk and the milk of other species.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISBN: 0128121246, 9780128121245
DOI: 10.1016/C2016-0-02581-0
Titel-ID: cdi_proquest_ebookcentral_EBC5507854

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX