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Molecular and physico-chemical basis of breadmaking : Properties of wheat gluten proteins : A critical appraisal
Journal of food science and technology, 1997-03, Vol.34 (2), p.85-102
BHUPENDAR SINGH KHATKAR
SCHOFIELD, J. D
1997
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
BHUPENDAR SINGH KHATKAR
SCHOFIELD, J. D
Titel
Molecular and physico-chemical basis of breadmaking : Properties of wheat gluten proteins : A critical appraisal
Ist Teil von
Journal of food science and technology, 1997-03, Vol.34 (2), p.85-102
Ort / Verlag
Mysore: Association of Food Scientists and Technologists
Erscheinungsjahr
1997
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Titel-ID: cdi_pascalfrancis_primary_2682672
Format
–
Schlagworte
Biological and medical sciences
,
Cereal and baking product industries
,
Food industries
,
Fundamental and applied biological sciences. Psychology
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