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A comparative study of the composition and food value of some edible plant seeds used as soup condiments in Nigeria
Journal of food science and technology, 2002-05, Vol.39 (3), p.307-309
UDE, C. M
AGU, R. C
THOMAS, D. O. R
MBAEZE, J. O
OWO, N
EZEH, E. O
UDE, S. C
2002
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
UDE, C. M
AGU, R. C
THOMAS, D. O. R
MBAEZE, J. O
OWO, N
EZEH, E. O
UDE, S. C
Titel
A comparative study of the composition and food value of some edible plant seeds used as soup condiments in Nigeria
Ist Teil von
Journal of food science and technology, 2002-05, Vol.39 (3), p.307-309
Ort / Verlag
Mysore: Association of Food Scientists and Technologists
Erscheinungsjahr
2002
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0022-1155
eISSN: 0975-8402
Titel-ID: cdi_pascalfrancis_primary_13949592
Format
–
Schlagworte
Aroma and flavouring agent industries
,
Biological and medical sciences
,
Food industries
,
Fundamental and applied biological sciences. Psychology
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