Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 22 von 27

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Enrichment of Food Mixtures with Essential Fatty Acids and Calcium from Nile Tilapia By-Products
Ist Teil von
  • Journal of aquatic food product technology, 2016-05, Vol.25 (4), p.471-481
Ort / Verlag
Philadelphia: Taylor & Francis
Erscheinungsjahr
2016
Link zum Volltext
Quelle
Taylor & Francis
Beschreibungen/Notizen
  • This work aimed at increasing the content of calcium and the quality of fatty acid composition of food mixtures developed with by-products from Nile tilapia fed with flaxseed. Mixes using cassava flour and by-products were submitted to analyses of proximate composition, fatty acids and minerals quantification, and sensory assessment. The lipid and protein fractions were higher for the mix containing 30% addition of fish meal. There was an incorporation effect of essential fatty acids in the mix of flours containing fish fed with flaxseed. Calcium had the highest concentration among minerals. Sensory acceptance range was 55-65% for formulations with fish by-products.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 1049-8850
eISSN: 1547-0636
DOI: 10.1080/10498850.2013.869289
Titel-ID: cdi_informaworld_taylorfrancis_310_1080_10498850_2013_869289

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX