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Evidence for a direct causal effect of low molecular weight subunits of glutenins on gluten viscoelasticity in durum wheats
Journal of cereal science, 1988, Vol.7 (3), p.211-214
Pogna, N.
Lafiandra, D.
Feillet, P.
Autran, J.C.
1988
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Pogna, N.
Lafiandra, D.
Feillet, P.
Autran, J.C.
Titel
Evidence for a direct causal effect of low molecular weight subunits of glutenins on gluten viscoelasticity in durum wheats
Ist Teil von
Journal of cereal science, 1988, Vol.7 (3), p.211-214
Ort / Verlag
Kidlington: Elsevier Ltd
Erscheinungsjahr
1988
Quelle
Elsevier Journal Backfiles on ScienceDirect (DFG Nationallizenzen)
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0733-5210
eISSN: 1095-9963
DOI: 10.1016/S0733-5210(88)80001-8
Titel-ID: cdi_hal_primary_oai_HAL_hal_02726742v1
Format
–
Schlagworte
Biological and medical sciences
,
Cereal and baking product industries
,
Food engineering
,
Food industries
,
Fundamental and applied biological sciences. Psychology
,
Life Sciences
Weiterführende Literatur
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