Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 9 von 19110

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Front Cover: Lycium ruthenicum Anthocyanins Attenuate High‐Fat Diet‐Induced Colonic Barrier Dysfunction and Inflammation in Mice by Modulating the Gut Microbiota
Ist Teil von
  • Molecular nutrition & food research, 2021-04, Vol.65 (8), p.n/a
Ort / Verlag
Wiley Subscription Services, Inc
Erscheinungsjahr
2021
Link zum Volltext
Quelle
Alma/SFX Local Collection
Beschreibungen/Notizen
  • Mol. Nutr. Food Res. 2021, 65, 2000745 DOI: 10.1002/mnfr.202000745 Lycium ruthenicum anthocyanins (ACs) reduce weight gain; improve high‐fat diet‐induced gut microbiota dysbiosis; significantly enrich short‐chain fatty acid (SCFA)‐producing bacteria, increase SCFA content, and SCFA receptor expression; and decrease endotoxin‐producing bacteria and endotoxin levels in the gut. The results reveal ACs attenuate high‐fat diet‐induced colonic barrier dysfunction and inflammation by modulating the gut microbiota in mice. This is reported by Baoming Tian, Jianhua Zhao, Min Zhang, Zhifei Chen, Qingyu Ma, Huicui Liu, Chenxi Nie, Ziqi Zhang, Wei An, Juxiu Li in the article 2000745.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 1613-4125
eISSN: 1613-4133
DOI: 10.1002/mnfr.202170017
Titel-ID: cdi_gale_healthsolutions_A659213048

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX