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Instrumental texture of probiotic petit-suisse cheese: influence of different combinations of gums
Ciência e tecnologia de alimentos, 2006-04, Vol.26 (2)
Maruyama, L.Y
2006
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Maruyama, L.Y
Titel
Instrumental texture of probiotic petit-suisse cheese: influence of different combinations of gums
Ist Teil von
Ciência e tecnologia de alimentos, 2006-04, Vol.26 (2)
Erscheinungsjahr
2006
Quelle
EZB Free E-Journals
Sprache
Portugiesisch
Identifikatoren
ISSN: 0101-2061
eISSN: 1678-457X
Titel-ID: cdi_fao_agris_BR2006002565
Format
–
Schlagworte
CHEESE
,
CHEESEMAKING
,
CHEMICOPHYSICAL PROPERTIES
,
FABRICACION DEL QUESO
,
FABRICATION FROMAGERE
,
FROMAGE
,
LATICÍNIO
,
PROPIEDADES FISICOQUIMICAS
,
PROPIEDADES REOLOGICAS
,
PROPRIEDADE FÍSICO-QUÍMICA
,
PROPRIEDADE REOLÓGICA
,
PROPRIETE PHYSICOCHIMIQUE
,
PROPRIETE RHEOLOGIQUE
,
QUEIJO
,
QUESO
,
RHEOLOGICAL PROPERTIES
,
TEXTURA
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