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Extrusion-cooked wheat-soybean flours for pizza dough use
Pesquisa agropecuaria brasileira, 2005-04, Vol.40 (4)
Wang, S.H
Oliveira, M.F. de
Costa, P. de S
Ascheri, J.L.R
Rosa, A.G
2005
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Wang, S.H
Oliveira, M.F. de
Costa, P. de S
Ascheri, J.L.R
Rosa, A.G
Titel
Extrusion-cooked wheat-soybean flours for pizza dough use
Ist Teil von
Pesquisa agropecuaria brasileira, 2005-04, Vol.40 (4)
Erscheinungsjahr
2005
Quelle
EZB Electronic Journals Library
Sprache
Portugiesisch
Identifikatoren
ISSN: 0100-204X
eISSN: 1678-3921
DOI: 10.1590/S0100-204X2005000400011
Titel-ID: cdi_fao_agris_BR2005003715
Format
–
Schlagworte
BREADMAKING
,
CHEMICOPHYSICAL PROPERTIES
,
CONTROLE TERMICO
,
EXTRUSAO
,
EXTRUSION
,
FARINHA DE TRIGO
,
PRODUTO DE PANIFICACAO
,
PROPRIEDADE FISICO-QUIMICA
,
SOJA
,
SOYBEAN FLOUR
,
THERMAL CONTROL
,
WHEAT FLOUR
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