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Effect of extrusion temperature in water absorption, solubility and dispersibility of pre-cooked corn soybean (70:30) flours
Ciência e tecnologia de alimentos, 2003-05, Vol.23 (2)
Fernandes, M.S
Wang, S.H
Ascheri, J.L.R
Oliveira, M.F
Costa, S.A.J
2003
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Fernandes, M.S
Wang, S.H
Ascheri, J.L.R
Oliveira, M.F
Costa, S.A.J
Titel
Effect of extrusion temperature in water absorption, solubility and dispersibility of pre-cooked corn soybean (70:30) flours
Ist Teil von
Ciência e tecnologia de alimentos, 2003-05, Vol.23 (2)
Erscheinungsjahr
2003
Quelle
EZB Electronic Journals Library
Sprache
Portugiesisch
Identifikatoren
ISSN: 0101-2061
eISSN: 1678-457X
Titel-ID: cdi_fao_agris_BR2003005239
Format
–
Schlagworte
ABSORCIÓN DE AGUA
,
ABSORPTION D'EAU
,
AZOTE
,
CONTENIDO PROTEICO
,
FARINE
,
FARINHA
,
FLOURS
,
HARINAS
,
MAIZE
,
MAÍZ
,
MAÏS
,
MILHO
,
NITROGEN
,
NITROGÒNIO
,
NITRÓGENO
,
PROCESAMIENTO
,
PROCESSAMENTO
,
PROCESSING
,
PROTEIN CONTENT
,
PROTEÖNA
,
SOJA
,
SOLUBILISATION
,
SOLUBILIZACIÓN
,
SOLUBILIZATION
,
SOYBEANS
,
TENEUR EN PROTÉINES
,
TRAITEMENT
,
WATER UPTAKE
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