Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 3 von 11

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Biosynthesis of food constituents: Natural pigments. Part 2 - a review
Ist Teil von
  • Czech Journal of Food Sciences, 2008-01, Vol.26 (2), p.73-98
Ort / Verlag
Prague: Czech Academy of Agricultural Sciences (CAAS)
Erscheinungsjahr
2008
Link zum Volltext
Quelle
Free E-Journal (出版社公開部分のみ)
Beschreibungen/Notizen
  • This review article is a part of the survey of the generally accepted biosynthetic pathways that lead to the most important natural pigments in organisms closely related to foods and feeds. The biosynthetic pathways leading to xanthones, flavonoids, carotenoids, and some minor pigments are described, including the enzymes involved and reaction schemes with detailed mechanisms.
Sprache
Englisch; Tschechisch; Slowakisch
Identifikatoren
ISSN: 1212-1800
eISSN: 1805-9317
DOI: 10.17221/2463-CJFS
Titel-ID: cdi_doaj_primary_oai_doaj_org_article_89360676171b455a97a26171cb3491e9

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX