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Editorial: Post-pandemic foods: development, processing, acceptance and quality
Frontiers in Food Science and Technology (Online), 2023-12, Vol.3
Wan-Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad
Ilham, Zul
David, Wahyudi
Mohd Zaini, Nurul Aqilah
Halim-Lim, Sarina Abdul
2023
Details
Autor(en) / Beteiligte
Wan-Mohtar, Wan Abd Al Qadr Imad
Ilham, Zul
David, Wahyudi
Mohd Zaini, Nurul Aqilah
Halim-Lim, Sarina Abdul
Titel
Editorial: Post-pandemic foods: development, processing, acceptance and quality
Ist Teil von
Frontiers in Food Science and Technology (Online), 2023-12, Vol.3
Ort / Verlag
Frontiers Media S.A
Erscheinungsjahr
2023
Link zum Volltext
Quelle
EZB Electronic Journals Library
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 2674-1121
eISSN: 2674-1121
DOI: 10.3389/frfst.2023.1336647
Titel-ID: cdi_doaj_primary_oai_doaj_org_article_78164d7d0baa4c50b04f10938abca03a
Format
–
Schlagworte
digitalisation
,
fermented food
,
food oil
,
food operation
,
functional food
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