Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 25 von 25
Anuario de psicología (Barcelona, Spain), 1999
1999
Volltextzugriff (PDF)

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Preferencias y aversiones alimentarias
Ist Teil von
  • Anuario de psicología (Barcelona, Spain), 1999
Ort / Verlag
Universitat de Barcelona
Erscheinungsjahr
1999
Quelle
EZB Electronic Journals Library
Beschreibungen/Notizen
  • Much research has been conducted on the subject of food preferences and aversions. However, mny questions remin unanswered. Why do we like some foods but not others? Where do our food preferences and aversions come from? Why is it that parents' food preferences do not often coincide with those of their children? The answers to these questions are still far from being settled. In this article, we describe the main mechanisms involved in the acquisition of food preferences and aversions, their relation with problems of health and some of the programmes used in the clinical treatment of aversions. Finally, we stress the need to use these research findings in promoting preventive health care.
Sprache
Spanisch
Identifikatoren
ISSN: 0066-5126
Titel-ID: cdi_csuc_recercat_oai_recercat_cat_2072_262210

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX