Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...
Ergebnis 11 von 18

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Rapid Method for the Discrimination of Romanian Wines Based on Mid-Infrared Spectroscopy and Chemometrics
Ist Teil von
  • Revista de chimie (Bucuresti), 2018-02, Vol.69 (2), p.469-473
Erscheinungsjahr
2018
Link zum Volltext
Quelle
Free E-Journal (出版社公開部分のみ)
Beschreibungen/Notizen
  • ATR-FTIR Spectroscopy combined with multivariate data analysis have been applied for the discrimination of 10 different Romanian wines (white and red wines), produced in 2 wineries from Romania: Reca and Stefanesti-Arge s from different cultivars. Principal Component Analysis were performed using different regions of FT-MIR spectra for all wines. Principal Component Analysis of their chemical parameters indicated that the wines can be discriminated based on their different phenolic, glucides, acidity content and geographical origin.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0034-7752
eISSN: 2668-8212
DOI: 10.37358/RC.18.2.6129
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_37358_RC_18_2_6129
Format

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX