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Study on Preparation Procedure and Standardization of Recipe of Tikhur Burfi blended with Cashew Nut Kernel
International journal of current microbiology and applied sciences, 2019-04, Vol.8 (4), p.3040-3046
Chandel, Nisha
Ram, Deo Shankar
Paikra, Mangal Singh
Banjare, Chetna
Patel, Namrata
2019
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Chandel, Nisha
Ram, Deo Shankar
Paikra, Mangal Singh
Banjare, Chetna
Patel, Namrata
Titel
Study on Preparation Procedure and Standardization of Recipe of Tikhur Burfi blended with Cashew Nut Kernel
Ist Teil von
International journal of current microbiology and applied sciences, 2019-04, Vol.8 (4), p.3040-3046
Erscheinungsjahr
2019
Quelle
Free E-Journal (出版社公開部分のみ)
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 2319-7692
eISSN: 2319-7706
DOI: 10.20546/ijcmas.2019.804.350
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_20546_ijcmas_2019_804_350
Format
–
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