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Physicochemical and Nutritional Values of Some Recipes Made of Bananas and Plantains consumed in the East Region of Cameroon
Greener Journal of Agricultural Sciences, 2018-02, Vol.8 (2), p.30-41
NGOH, Newilah GB
MANJIA, Ngoungoure SU
KENDINE, Vepowo C
KUIATE, JR
TEMBE, Tembe J
NKOUANDOU, M
NGOMBI, Ngombi E
2018
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
NGOH, Newilah GB
MANJIA, Ngoungoure SU
KENDINE, Vepowo C
KUIATE, JR
TEMBE, Tembe J
NKOUANDOU, M
NGOMBI, Ngombi E
Titel
Physicochemical and Nutritional Values of Some Recipes Made of Bananas and Plantains consumed in the East Region of Cameroon
Ist Teil von
Greener Journal of Agricultural Sciences, 2018-02, Vol.8 (2), p.30-41
Erscheinungsjahr
2018
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 2276-7770
eISSN: 2276-7770
DOI: 10.15580/GJAS.2018.2.011318005
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_15580_GJAS_2018_2_011318005
Format
–
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