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Zeitschrift für Naturforschung C. A journal of biosciences, 1982-12, Vol.37 (11), p.1286-1287
1982

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Composition of Phospholipids in Seed Oil of Jojoba (Simmondsia chinensis [Link], Schneider)
Ist Teil von
  • Zeitschrift für Naturforschung C. A journal of biosciences, 1982-12, Vol.37 (11), p.1286-1287
Ort / Verlag
Verlag der Zeitschrift für Naturforschung
Erscheinungsjahr
1982
Link zum Volltext
Quelle
Electronic Journals Library - Freely accessible e-journals
Beschreibungen/Notizen
  • Phospholipids from Jojoba oil were isolated in amounts of 0.16%. The following phospholipids were identified: phosphatidylcholine 45%, phosphatidylethanolamine 38%, phosphatidylinositol 10% and phosphatidylglycerol 7%. The fatty acid composition is similar in all individual phos­ pholipids. Palmitic acid and oleic acid are the dominating fatty acids.
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0939-5075
eISSN: 1865-7125
DOI: 10.1515/znc-1982-11-1232
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_1515_znc_1982_11_1232

Weiterführende Literatur

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