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Comparison of in vivo and in vitro antioxidative parameters for eleven food factors
RSC advances, 2013-01, Vol.3 (14), p.4535
Indo, Hiroko P.
Nakanishi, Ikuo
Ohkubo, Kei
Yen, Hsiu-Chuan
Nyui, Minako
Manda, Sushma
Matsumoto, Ken-ichiro
Fukuhara, Kiyoshi
Anzai, Kazunori
Ikota, Nobuo
Matsui, Hirofumi
Minamiyama, Yukiko
Nakajima, Akira
Ichikawa, Hiroshi
Fukuzumi, Shunichi
Ozawa, Toshihiko
Mukai, Chiaki
Majima, Hideyuki J.
2013
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Indo, Hiroko P.
Nakanishi, Ikuo
Ohkubo, Kei
Yen, Hsiu-Chuan
Nyui, Minako
Manda, Sushma
Matsumoto, Ken-ichiro
Fukuhara, Kiyoshi
Anzai, Kazunori
Ikota, Nobuo
Matsui, Hirofumi
Minamiyama, Yukiko
Nakajima, Akira
Ichikawa, Hiroshi
Fukuzumi, Shunichi
Ozawa, Toshihiko
Mukai, Chiaki
Majima, Hideyuki J.
Titel
Comparison of in vivo and in vitro antioxidative parameters for eleven food factors
Ist Teil von
RSC advances, 2013-01, Vol.3 (14), p.4535
Erscheinungsjahr
2013
Quelle
Alma/SFX Local Collection
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 2046-2069
eISSN: 2046-2069
DOI: 10.1039/c3ra22686g
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_1039_c3ra22686g
Format
–
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