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Use of Sodium Lactate and Modified Atmosphere Packaging for Extending the Shelf Life of Ready-to-Cook Fresh Meal: SHELF LIFE OF READY-TO-COOK MEAL
Packaging technology & science, 2015-02, Vol.28 (2), p.101-112
Gammariello, D.
Incoronato, A. L.
Conte, A.
Del Nobile, M. A.
2015
Volltextzugriff (PDF)
Details
Autor(en) / Beteiligte
Gammariello, D.
Incoronato, A. L.
Conte, A.
Del Nobile, M. A.
Titel
Use of Sodium Lactate and Modified Atmosphere Packaging for Extending the Shelf Life of Ready-to-Cook Fresh Meal: SHELF LIFE OF READY-TO-COOK MEAL
Ist Teil von
Packaging technology & science, 2015-02, Vol.28 (2), p.101-112
Erscheinungsjahr
2015
Quelle
Wiley Online Library Journals Frontfile Complete
Sprache
Englisch
Identifikatoren
ISSN: 0894-3214
DOI: 10.1002/pts.2092
Titel-ID: cdi_crossref_primary_10_1002_pts_2092
Format
–
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