Sie befinden Sich nicht im Netzwerk der Universität Paderborn. Der Zugriff auf elektronische Ressourcen ist gegebenenfalls nur via VPN oder Shibboleth (DFN-AAI) möglich. mehr Informationen...

Details

Autor(en) / Beteiligte
Titel
Nutrition and Rheumatic Disease
Auflage
1. Aufl.
Ort / Verlag
Totowa, NJ: Humana Press
Erscheinungsjahr
2008
Link zum Volltext
Quelle
Alma/SFX Local Collection
Beschreibungen/Notizen
  • It is difficult, if not impossible, for health care providers to remain at the forefront of knowledge for all aspects of nutrition and rheumatic diseases. In Nutrition and Rheumatic Disease, experts provide a comprehensive review of current knowledge regarding nutrition and dietary management for the complex set of rheumatic conditions. Within the disease-specific chapters, the authors present a historical perspective, a discussion of the major clinical features, current management and treatment, a review of the literature related to nutritional status and diet, and dietary recommendations, based on current scientific evidence. The field of rheumatic diseases includes a wide variety of pathologic processes. Adequate reviews of the scientific literature on each of the rheumatic diseases in Nutrition and Rheumatic Disease alleviate the inherent confusion surrounding the risks and benefits of various dietary therapies.
Sprache
Deutsch; Englisch
Identifikatoren
ISBN: 9781588299765, 1588299767
DOI: 10.1007/978-1-59745-403-2
Titel-ID: cdi_askewsholts_vlebooks_9781597454032

Weiterführende Literatur

Empfehlungen zum selben Thema automatisch vorgeschlagen von bX